Accommodatietype:

Type verblijf:
Personen:
 

Madura

Madura

Land:Nederland
Plaats:De Cocksdorp
Streek:Texel
Accommodatietype:kampeerplaats
Max. aantal personen:4
Prijs vanaf: € 21.00

EXTRA INFORMATIE

OMSCHRIJVING

Ligging: Kampeer & logeerboerderij Madura is landelijk gelegen in polder Eierland, ten zuiden van De Cocksdorp. Natuurliefhebbers belanden hier in een paradijs. De kampeer & logeerboerderij ligt vlakbij de duinrijke natuurgebieden aan de westkant van het eiland. Het meest bekende natuurgebied aan de westkust is De Slufter, het enige gebied in Nederland waar de zee ongehinderd kan binnenstromen. Bij hoog water overstromen de kreken in het gebied en loopt De Slufter vol. Aangrenzend ligt het mooie natuurgebied De Muy. Door deze duingebieden lopen prachtige wandelroutes. Ook meer noordelijk is de natuur zeker de moeite waard. Het strand rond de vuurtoren is indrukwekkend breed en biedt een geweldig uitzicht op de Wadden- én Noordzee.
Indeling:De camping heeft 15 kampeerplaatsen, waarvan zes plaatsen omringd door een bomensingel. De andere negen plaatsen zijn gelegen achter de boerderij, aan de landerijen. Op de camping zijn meerdere kasten met...

UITGEBEREIDE INFORMATIE

Uitgebreide informatie over dit vakantieverblijf op de Waddeneilanden kunt u vinden op de eigen website van de aanbieder.

Naar de Website

Terug naar overzichtspagina