Accommodatietype:

Type verblijf:
Personen:
 

Minicamping de Terp

Minicamping de Terp

Land:Nederland
Plaats:Den Hoorn
Streek:Texel
Accommodatietype:kampeerplaats
Max. aantal personen:6
Prijs vanaf: € 15.00

EXTRA INFORMATIE

OMSCHRIJVING

Ligging: Niet ver van de Texelse veerhaven, aan de oostkant van het eiland. ligt boerencamping De Terp. Deze landelijk en rustig gelegen camping ligt naast het bloembollenbedrijf van de eigenaars. U kampeert hier op loopafstand van de Waddendijk waar u een heerlijke wandeling of fietstocht langs de Waddenzee kunt maken. Binnen 20 minuten fietsen bent u via de dijk in Oudeschild, thuisbasis van de vissersvloot van Texel. Hier vindt u winkels en horeca, maar kunt u ook aan boord stappen van een kotter om garnalen te vissen of zeehonden te kijken. In Oudeschild is ook een zandstrandje. De zandstranden van de Noordzee vindt u bij Den Hoorn, op zo'n 7,5 kilometer van deze camping.
Indeling:De kampeerplaatsen (circa 10 x 10 meter) hebben een stroomvoorziening. Het verwarmde sanitair gebouw is voorzien van gratis warme douches, wastafels, toiletten en afwasgelegenheid. Er is ook een commode met badje en aankleedkussen.
Extra’s:Gratis wifi. Tegen een kleine vergoeding kunt u...

UITGEBEREIDE INFORMATIE

Uitgebreide informatie over dit vakantieverblijf op de Waddeneilanden kunt u vinden op de eigen website van de aanbieder.

Naar de Website

Terug naar overzichtspagina